2018. gada 20. dec.

Tikšanās ar ginekoloģi, apiterapeiti, psihoterapeiti Annu Krumpāni


  Uz tikšanos ar ārsti ginekoloģi un  apiterapeiti Annu Krumpāni ieradās mazāk nekā bija cerēts (ak, šie apledojušie lauku ceļi!), toties pasākums noritēja sirsnīgi mīļā gaisotnē.
  Daktere pastāstīja, kā veselības uzlabošanai izmanto visus bišu produktus, arī nedzīvās bites, jo tajās ir vērtīgā bišu inde. Aplejot bites ar degvīnu vai spirtu, pēc divām nedēļām lieto noteiktu pilienu skaitu. Nobaudījām mums dāvināto interesantas garšas medu, kas ir krēmveida, labi uzsmērējams uz maizes un nu zināsim, ka tepat, nekur tālu nebraucot – Skaistas pagasta Čenčupos, ārstes ģimenes iekoptajā īpašumā Mežābeles (pie Drīdža ez.),  var noņemt stresu, paguļot gultā virs bitēm.
  Gandrīz visiem mums bija pārsteigums, ka ārstniecībā sekmīgi izmanto vaska kožu ekskrementus un izvilkumu no vaska kožu kāpuriem.
  Izrunājām arī sieviešu veselības jautājumus. Dati nav iepriecinoši,- 100% veselu kā sieviešu, tā vīriešu ir maz. Veselības uzlabošanai jāpadzer regulāri organisma attīrošās tējas. Nepelnīti aizmirsti ir ārstniecības augi raspodiņš, vībotne, kosa. Pats galvenais tomēr paliek darbs ar sevi-sakārtot savu ikdienas dzīvi-lai jūties harmonijā un esi vajadzīgs.
 Paldies dakterei, ka lielajā aizņemtībā izplānoja laiku arī tādai nelielai pagasta bibliotēkai!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru